Monitorització de plagues cítriques digital
|

“Cropping View: la solució digital de Bayer per al monitoreig de plagues en cultius cítrics

La monitorització de plagues cítriques digital és ara una eina clau en el sector agrícola, i Bayer Crop Science ho sap bé. Per això, han desenvolupat Cropping View. Aquesta es una solució digital que permet als agricultors controlar les plagues en els seus cultius de cítrics de manera més eficaç. Amb més de 600 punts de monitoreig a tota Espanya i una xarxa de 33 col·laboradors directes, Cropping View utilitza la monitorització digital de les plagues cítriques per oferir alertes personalitzades per a cada agricultor, indicant el moment òptim per tractar les plagues i maximitzar la rentabilitat.

Aquesta eina de monitoreig digital monitoritza setmanalment les 12 plagues més importants dels cultius de cítrics. Utilitza més de 50 paràmetres per determinar el creixement de cada plaga. Per tant, permet als agricultors conèixer el nivell de desenvolupament de les plagues a les zones que els preocupen. Disposa d’un membre de l’equip de Bayer per oferir consells sobre el millor tractament per a cada cultiu.

Per començar a utilitzar Cropping View, els agricultors han de registrar-se a través d’un senzill formulari en línia, seleccionant la comarca i les plagues que volen monitoritzar. Quan el llindar de tractament és superat a tots els punts de monitoreig de la comarca seleccionada, es genera una alerta. Aleshores, els agricultors han de consultar amb el distribuïdor oficial de confiança de Bayer i decidir si és el moment òptim per tractar les plagues.

Cropping View: una combinació d’eines digitals i productes fitosanitaris

Cropping View és una eina única al seu sector. Amb una mitjana de més de 25 punts de monitoreig a cada comarca citrícola espanyola assegura la màxima fiabilitat. Cada col·laborador està específicament format per a mostrejar amb mètodes únics, dissenyats per Bayer, per a cada plaga de relevància citrícola.

Bayer Crop Science s’esforça per proporcionar als agricultors les millors eines digitals per gestionar les seves explotacions. Cropping View és una solució completa que combina productes fitosanitaris químics i biològics amb eines digitals. Així, amb aquesta eina, els agricultors poden prendre les millors decisions i enfrontar els reptes cada vegada més exigents del sector agrícola en el context regulador i comercial.”

Monitorització de plagues cítriques digital

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *