Serenade ASO®: L’aliat perfecte per al cultiu de l’olivera

En el món de l’agricultura, la protecció de les oliveres és una tasca fonamental per garantir collites saludables i productives. Serenade ASO®, un fungicida de contacte de gran espectre, es converteix en l’aliat perfecte per a la protecció d’oliveres, oferint beneficis insuperables i una protecció de qualitat.

Defenses naturals potenciades

L’ingredient actiu que distingeix Serenade ASO® és el Bacillus subtilis, soca QST713, un microorganisme altament eficaç i segur per a les plantes i el medi ambient. Aquest producte destaca per la seva doble acció fungicida i bactericida, la qual cosa li confereix una versatilitat excepcional en la protecció dels olivers.

Una de les principals avantatges de Serenade ASO® és la seva capacitat per induir les defenses naturals de les plantes. Gràcies a això, es reforça la resposta fisiològica dels olivers, permetent-los enfrontar de manera més eficient les agressions dels patògens. A més, actua com un potent promotor del creixement, la qual cosa es tradueix en arbres més vigorosos i fruits de major qualitat.

La soca QST713 de Bacillus subtilis ha estat seleccionada amb cura a causa de la seva capacitat de produir compostos antifúngics i antibacterians. Entre aquests compostos, es troben els lipopèptids, que tenen una acció fungicida excepcional. Aquestes substàncies s’insereixen en les membranes dels fongs, creant petits porus i desorganitzant la seva estructura, la qual cosa condueix a la solubilització de la membrana cel·lular i, en última instància, a la seva mort. A més, els lipopèptids milloren la penetració i eficàcia d’altres fungicides, potenciant la seva acció i brindant una protecció més completa.


Fungicida Serenade ASO® protecció d’oliveres amb acció fungicida i bactericida destacada. A més de la seva acció fungicida, Serenade ASO® també ofereix una destacada acció bactericida. Amb els seus compostos bactericidas, aquest fungicida inhibeix el creixement de bacteris utilitzant diverses formes d’acció, com la divisió cel·lular i la síntesi de proteïnes. Això proporciona una protecció completa contra una àmplia gamma de patògens que podrien afectar l’olivera, garantint així una protecció total per al cultiu d’oliveres.

Aplicació versàtil

L’aplicació de Serenade ASO® és senzilla i s’adapta a diferents etapes del desenvolupament de l’olivera. Per a aplicacions foliars, es recomana utilitzar les espores i lipopèptids més importants del producte. Aquestes espores no colonitzen les fulles, llevat de les flors, i la seva acció es centra en el contacte amb els patògens. D’altra banda, en aplicacions al sòl, les espores tenen un paper crucial en la colonització radicular, brindant protecció addicional a les arrels dels olivers.

Una de les característiques més destacades de Serenade ASO® és el seu ampli marge de seguretat. No conté coure ni interfereix amb els processos fisiològics de la planta, la qual cosa permet el seu ús segur durant la brotada, floració i màxim creixement vegetatiu actiu. A més, al ser un producte d’origen biològic, no deixa residus als cultius, la qual cosa garanteix la producció d’oli d’oliva amb un nivell de residus proper a zero.

Serenade ASO® es posiciona com un aliat indispensable en la protecció de l’olivera. A més de la seva efectivitat des del primer moment, independentment de les condicions ambientals, aquest producte redueix les pèrdues i millora la qualitat del fruit al reduir la deshidratació. A més, en utilitzar-se en combinació amb productes sistèmics, millora la seva eficàcia i contribueix a la gestió integrada de plagues i malalties.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *