Assegura la qualitat dels teus cítrics
| | | | | |

Assegura la qualitat dels teus cítrics amb la estratègia integral de Bayer.

En el món agrícola, és vital garantir la qualitat de la collita per aconseguir uns bons resultats. En aquest sentit, Bayer ofereix una d’estratègia integral que assegura la qualitat dels teus cítrics. Descobreix en aquest article com aconseguir-ho.

A Bayer són experts en obtenir els millors resultats en el cultiu de cítrics i per això t’ofereixem una estratègia integral que assegura la qualitat dels teus cítrics. Amb Vynyty® Citrus, Citrole®, Movento® i FLiPPER®, els productes dissenyats per al control de plagues, aconseguiràs una collita de cítrics de primera qualitat. A més, amb la xarxa de monitoreig global de Cropping View, podràs detectar el moment òptim per al control de plagues.

Vynyty® Citrus.

Vynyty® Citrus és un dispositiu que proporciona una solució segura, eficient, neta i rendible per al control de mascles de tres plagues de cítrics. El seu ús és senzill i només s’ha d’activar en el moment adequat. Utilitzant Vynyty® Citrus, podràs controlar de manera simultània el Poll Roig de California, Planococcus citri i Cotonet de Sudáfrica, així com mantenir l’equilibri biològic dels teus cultius.

Citrole®.

Citrole® és un insecticida-acaricida biològic que funciona com a inhibidor de la respiració de diversos insectes, com ara els pulgons, àcars, mosca blanca, cochinilla, psila africana, txintxes i trips. A més, ofereix una alta eficàcia amb un baix impacte ambiental, i està exempt de LMR. El seu ús és senzill i només s’ha d’aplicar mitjançant pulverització normal abans del canvi de color dels fruits, sense aplicar-lo abans de 40 dies després d’haver aplicat un tractament amb sofre.

Movento®.

Movento® és un insecticida específic per al control de diverses plagues en cítrics. A més, ofereix una finestra d’aplicació més ampla, la qual cosa permet una millor programació dels tractaments. Això significa que amb Movento®, es pot reduir el nombre de tractaments per al control del poll roig de California. És important destacar que això s’aconsegueix sense afectar la fauna auxiliar, que ajuda a controlar les principals plagues dels cítrics. A més, el seu mode d’ús és molt senzill, només és necessari aplicar-lo per pulverització foliar normal. Es poden realitzar un màxim de 2 aplicacions amb un interval de 21 dies.

FLiPPER®.

Per resumir, FLiPPER® és un insecticida i acaricida biològic extremadament versàtil que no té restriccions d’ús i és compatible tant amb producció ecològica com integrada. A més a més, no afecta als insectes pol·linitzadors, no té cap període de reentrada i té un ampli espectre de control de plagues i estats. Es recomana realitzar seqüències de 2-3 tractaments per assegurar una eficàcia òptima.

Cropping View, la xarxa de monitoratge global per al control de plagues

Cropping View és una xarxa de monitoratge global que detecta el moment òptim per al control de plagues. Aquesta eina és automàtica i fàcil d’utilitzar al mòbil, i monitoritza la presència de les principals plagues en diferents cultius. Es així que la detecció del moment òptim de tractament ajuda a evitar les plagues, i es pot col·locar les unitats dels productes necessaris segons el marc de plantació de cada finca.

Assegura la qualitat dels teus cítrics
Assegura la qualitat dels teus cítrics

Tens algún dubte?

Llegir la política de privacitat

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *