| |

Catcher, el nou herbicida de Tradecorp

Tradecorp presenta Catcher, herbicida selectiu eficaç en males herbes fulla ampla. “Efectiu control de males herbes en olivera”

Tradecorp, una empresa líder en el mercat d’herbicides, presenta el seu nou producte Catcher, un herbicida selectiu fluroxipir 20% que és efectiu en el control de males herbes de fulla ampla anuals i perennes. Aquest herbicida és de translocació i és absorbida ràpidament per les fulles. Després d’aplicar-lo en post-emergència, resulta eficaç en un ampli nombre d’espècies de fulla ampla.

Catcher és una gran incorporació a la gamma d’herbicides de Tradecorp amb registre en olivera. A més, la companyia també ofereix altres opcions d’herbicides per aquesta aplicació, com Bayasant, Hormotrade-50, Inteike, i Mamut.

Catàleg d’herbicides per olivera de Tradecorp

Bayasant és un herbicida de contacte i pre-emergència efectiu en el control de mono i dicotiledònees gràcies al seu flazasulfuron 25% p/p. Aquest producte també és útil per al control de males herbes en cítrics i vinyes.

Hormotrade-50 és un herbicida hormonal sistèmic selectiu de baixa volatilitat. Aquest herbicida de post-emergència és efectiu en el control de males herbes de fulla ampla gràcies a la seva acció ràpida en els teixits vegetals de les males herbes sensibles.

Inteike és un herbicida selectiu amb una excel·lent persistència d’acció gràcies a la seva oxifluorfen 24% p/v. Aquest herbicida és efectiu en el control de males herbes anuals dicotiledònies i monocotiledònies en aplicacions pre-emergència i post-emergència molt precoces.

Finalment, Mamut és un herbicida de diflufenican 50% p/v amb una llarga duració en el control de males herbes dicotiledònies. Aquest herbicida és de posició i acció per contacte, i resulta constant i durador en el control de naixences escalonades de males herbes. A més, és molt respectuós amb el cultiu i té un excel·lent perfil mediambiental, sent un sinèrgit imprescindible en les rotacions antiresistències.

En resum, Tradecorp ofereix una gran selecció d’herbicides efectius i respectuosos amb el mediambient per al control de males herbes en olivera. Aquesta empresa continua expandint la seva gamma de productes per ajudar als agricultors a mantenir les seves terres netes de males herbes.

Tens algín dubte?

Llegir la política de privacitat

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *