ENTEC® millora el rendiment dels cultius
| |

ENTEC® millora el rendiment dels cultius

Millora la fertilització dels cultius amb els adobs ENTEC®

Els adobs són essencials per al creixement de les plantes en l’agricultura. Però la pèrdua de nutrients, especialment del nitrogen, durant el procés de fertilització provoca pèrdues econòmiques i efectes negatius en el medi ambient. Una solució innovadora i efectiva són els adobs ENTEC®, que millora el rendiment dels cultius gràcies a la seva capacitat per mantenir el nitrogen estabilitzat en el sòl durant mesos.

ENTEC® manté el nitrogen estabilitzat en el sòl

ENTEC® millora el rendiment dels cultius
ENTEC® millora el rendiment dels cultius

Els adobs ENTEC® són innovadors en el camp de la fertilització, ja que inhibeixen l’acció de les bactèries que transformen el nitrogen amoniacal en nitrats, evitant així que es perdi per rentat i que les plantes disposin de nitrogen durant un període més llarg. Això millora l’eficiència en l’ús dels nutrients i, per tant, el rendiment dels cultius. ENTEC® incentiva el rendiment dels cultius gràcies a la seva capacitat per mantenir el nitrogen estabilitzat en el sòl.

ENTEC® proporciona una forma més eficient per a l’absorció del nitrogen

Els adobs ENTEC® contenen una part de nitrogen en forma nítrica que ajuda als cultius a desenvolupar-se més ràpid. Això significa que les plantes poden absorbir el nitrogen simultàniament de totes dues formes, la amoniacal i la nítrica, millorant la seva nutrició i augmentant el rendiment dels cultius. Així, ENTEC® potencia el rendiment dels cultius no només mantenint el nitrogen estabilitzat en el sòl, sinó també proporcionant una forma més eficient perquè les plantes puguin absorbir el nitrogen.

ENTEC® millora el rendiment dels cultius de forma efectiva i sostenible

Els adobs ENTEC® són una solució innovadora i efectiva per a la fertilització en l’agricultura. La seva capacitat per mantenir el nitrogen estabilitzat en el sòl i proporcionar una forma més eficient per a l’absorció del nitrogen. Aixó millora l’eficiència en l’ús dels nutrients i, per tant, el rendiment dels cultius. A més a més, ofereixen altres avantatges com una granulació homogènia i flexibilitat en el calendari de fertilització. La qual cosa ajuda als agricultors a ser més eficients en les seves tasques agràries i reduint l’impacte ambiental de la fertilització. ENTEC® millora el rendiment dels cultius de forma efectiva i sostenible.

Tens algín dubte?

Llegir la política de privacitat

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *