Control de plagues sostenible en cítrics
| |

Vynyty citrus: Control de plagues sostenible en cítrics

Les plagues de cítrics són una preocupació per als productors que busquen formes segures i efectives de controlar-les. Vynyty citrus és una solució innovadora que utilitza la natura i la ciència per controlar les plagues de manera sostenible.

Vynyty citrus és un dispositiu de control de plagues en cítrics de manera sostenible que està revolucionant el sector. Així, a través de la tècnica d’atracció i mort, aquest producte innovador és capaç de controlar les plagues de Delottococcus aberiare, Aonidiella aurantii i planococcus citri, reduint les poblacions d’insectes machos de manera gradual durant tot el cicle de cultiu. A més, les trampes contenen una formulació de 170 mg/trampas de piretrines i 0,8% de feromones (RB), que augmenten la seva eficàcia en el control de plagues.

Vynyty citrus: la millor solució per als cítrics.

Control de plagues sostenible en cítrics
Delotococcus Aberiae

En comparació amb altres mètodes de control de plagues, Vynyty citrus té avantatges significatius. A més de ser segur i eficient, aquest producte respecta l’equilibri biològic i no genera residus en el medi ambient. Així, es tracta d’una opció neta i rentable per als productors que busquen una solució de control de plagues sostenible. A més, controla de manera simultània les plagues més comunes dels cítrics, com el Piojo rojo de california (Aonidella aurantii), Cotonet de los cítrics (Planococcus citri) i cotonet de Sudáfrica (Delotococcus Aberiae).

Vynyty citrus és una solució innovadora que utilitza la natura i la ciència per controlar les plagues de manera sostenible en els cultius de cítrics. A més a més, aquesta solució és segura, eficient i rentable per als productors que busquen una forma de controlar les plagues de manera efectiva. Gràcies a la tècnica d’atracció i mort, Vynyty citrus redueix el nombre d’intervencions en el cultiu, respectant l’equilibri biològic i sense deixar residus en el medi ambient. En conseqüència, Vynyty citrus esdevé una opció ideal per als agricultors que volen un control de plagues sostenible en els seus cultius de cítrics.

Solució innovadora

Vynyty citrus és una solució innovadora i efectiva per controlar les plagues de cítrics de manera sostenible. Aquesta solució és segura, eficient i rentable per als productors que busquen una forma de controlar les plagues de manera efectiva. Amb les trampes Vynyty citrus, els productors poden obtenir una reducció gradual de les poblacions de plagues durant tot el cicle de cultiu, de manera que els fruits no es veuran afectats.

Tens algín dubte?

Llegir la política de privacitat

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *