Proveïdors

Bayer és una empresa multinacional amb competéncies clau en els àmbits biocientífics de la salut i de l’agricultura . Grácies als seus productes i serveis, l’empresa vol ser útil a la humanitat i contribuir a millorar la qualitat de vida. Al mateix temps, el Grup aspira a crear valor mitjançant la innovació, el creixement i una elevada rentabilitat.

Catàleg

EuroChem Agro GmbH forma part del grup EuroChem i es una de les principals empreses proveïdores de fertilitzants de nitrògen i fosfat. Els nostres productes pels cultius, horta, fruita i viticultura distribueixen la gamma més completa dels nutrients més importants.

Catàleg

A IQV som la marca líder en fungicides i amb els anys, això ens ha dotat d’un profund coneixement del sector i ampliar la nostra oferta a tota classe de productes herbicides, insecticides i d’altres, oferint així un dels catàlegs més atractius del mercat.

Catàleg

FMC Corporation és una empresa global especialitzada en solucions per l’agricultura, aportant solucions innovadores, noves tecnologies d’aplicació i productes de qualitat.

Catàleg

A Gramoflor, des de fa més de 100 anys, aquesta empresa familiar es troba a la seva localització actual al nord d’Alemanya. Aquí es troba el punt de partida de la nostra extracció i transformació de la turba així com les nostres activitats en mercats internacionals.

Catàleg

Top Green està dedicat a la selecció de llavors i producció de llavors de gespa des de fa més d’un segle. Fruit d’aquesta experéncia podem oferir la gamma més amplia i completa del mercat, amb mescles de gespa destinades tant al mercat professional com a l’amateur.

Catàleg